Fødselsdagstoge

Herunder finder du vores store udvalg af fødselsdagstoge.

Viser alle 57 resultater

Find et sødt og sjovt fødselsdagstog her

Mange familier bruger et fødselsdagstog som en fast del af udsmykningen i hjemmet, når et af børnene har fødselsdag. Toget er i sig selv sødt og festligt og passer derfor perfekt på bordet, når der skal pyntes op til fødselsdag for familie og venner.

Et fødselsdagstog kan bruges i mange år, da du løbende kan udskifte tallene på toget, så de passer barnets alder. Et sødt fødselsdagstog kan være en god investering, fordi det i mange tilfælde ender med at blive en værdifuld genstand, som senere hen i livet kan minde om barndommen og de mange herlige fødselsdage som den tid bød på.

De fleste fødselsdagstoge har plads til små stearinlys, som gør de søde tog til endnu større hyggespredere i lokalet.

Stort udvalg af fødselsdagstoge i træ

Hos os finder du et stort udvalg af fødselsdagstoge i træ. Vi har flere forskellige figurer og toge til både piger og drenge i flere forskellige farver og former, så der burde være gode chancer for, at du her hos os finder det helt rigtige fødselsdagstog.

Perfekt til børnefødselsdagen

I har sikkert et lille fødselsdagsflag til bordet derhjemme, som bliver stillet frem ved fødselsdage i familien. Det er dog lidt kedeligt og ordinært, hvorfor flere og flere vælger at pifte fødselsdagsbordet op med et fødselsdagstog, som især for små børn er væsentligt sjovere og mere interessant at se på, end et kedeligt fødselsdagsflag.

Udvalget af toge er tilmed så stort, at der er gode chancer for at finde et som passer barnets smag eller interesser. Elsker barnet eksempelvis dyr, kan du vælge et fødselsdagstog med løver, elefanter, giraffer og lignende og på den måde gøre fødselsdagstoget og dermed bordpynten endnu mere personlig og unik.

Et fødselsdagstog er oplagt som dåbsgave

Hvad giver man til et lille barn, hvis eneste behov er mad, søvn og tryghed fra mor og far? Ikke en PlayStation eller en ny cykel i hvert fald.

Et fødselsdagstog er måske ikke noget en lille baby kan sætte pris på med det samme, men med tiden vil barnet sætte pris på det hyggelige bordpynt, som signalerer fest, farver og fødselsdag, og som forhåbentligt også minder familien om dig. Et fødselsdagstog er en oplagt dåbsgave, fordi det kan sprede glæde længe og tages frem fra gemmerne år efter år.

Kan vi hjælpe dig med andet?

Uanset om du mangler babysengetøj, juniorsengetøj, drikkedunke til børn eller nusseklude, kan vi hjælpe dig. Vi har nemlig stort set alt hvad man som forælder skal bruge, for at tilværelsen med børn bliver så nem som muligt.

Pris
Størrelse
Størrelse
Størrelse
Størrelse
Størrelse
Køn
Brand
Scroll til toppen