Drikkedunke

Herunder finder du vores store udvalg af drikkedunke til børn.

Viser 1–100 af 234 resultater

Se vores store udvalg af drikkedunke til børn

Hos Babyhelp.dk finder du drikkeflasker og drikkedunke til børn i høj kvalitet. Vi har drikkeflasker i flere forskellige størrelser, farver og former. Du finder drikkedunke med og uden diverse kendte såvel som ukendte motiver.

Vores store udvalg af drikkedunke til børn gør, at vi godt tør garantere, at du kommer til at finde en, som dit barn vil synes om.

Rengøring af drikkedunke

En drikkedunk skal rengøres regelmæssigt, da den ellers kan blive fyldt med bakterier. Også selvom du kun benytter drikkedunken til vand, skal den have en rengøring i ny og næ. Det er ikke fordi det er decideret skadeligt, hvis ikke du får vasket drikkedunken, men ifølge Samvirke er det uhygiejnisk. I samme omgang fortæller mediet desuden også, at det er en fordel at undgå at dele drikkedunk med andre, da man kommer til at dele bakterier med vedkomne.

Når der har været vand i en drikkedunk dannes der et lag af kalk på indersiden, som med tiden kan blive slimet og ulækkert, hvorfor det er en god idé at få rengjort drikkedunken hyppigt – meget gerne hver dag, hvis den har været i brug.

En drikkedunk kan vaskes op i hånden, men der findes også dunke som tåler en tur i opvaskemaskinen.

Når drikkedunken er blevet vasket op, skal den lufttørre ved at stå lodret op med bunden i vejret, så resterende vand kan rende fra.

Lækre drikkedunke fra kendte mærker

I vores sortiment finder du drikkedunke fra en lang række anerkendte og populære brands såsom Liewood, Sebra, Sistema, LEGO og mange andre.

Hvad skal du ellers bruge?

Der findes ikke meget baby- og børneudstyr som du ikke finder hos os. Se blandt andet vores udvalg af madkasser, tallerkener til børn, børnekopper, børnebestik og sutter.

Pris
Størrelse
Størrelse
Størrelse
Størrelse
Størrelse
Køn
Brand
Scroll til toppen