Børnebestik

Herunder finder du vores store udvalg af børnebestik.

Viser alle 49 resultater

Find bestik til børn her hos os

Hvis dit barn nærmer sig eller har nået en alder, hvor han eller hun gerne selv vil føre skeen eller gaflen, er det oplagt at starte med et sødt lille sæt børnebestik. Udover at bestikket er mindre og dermed lettere at håndtere for barnet, er børnebestik typisk også lavet af et blødere materiale end bestik til voksne. Risikoen for at bestikket ryger på gulvet, bliver banket ned i bordet og lignende er stor, så det giver god mening, at dit barn ikke er udstyret med et farligt våben i form af en stor metal kniv, gaffel eller ske.

Børnebestik er ikke blot blødere i materialet, men har også afrundende hjørner og kanter, som dels gør det lettere for barnet at holde fast i bestikket, samtidig med at det gør det svært for barnet at komme til skade, hvis gaflen eksempelvis rammer ved siden af munden og får kontakt med kinden i stedet.

Dit barn SKAL have børnebestik

Indrømmet – vi er selvfølgelig lidt farvede, for det er naturligvis i vores interesse, at du vælger at handle gennem os. Vi kan dog godt placere sælgeren på hylden for en stund og fortsat stå fast på vores holdning om, at børnebestik er en nødvendighed.

Så snart dit barn begynder at vise interesse for selv at bruge bestik, handler det om at reagere som forældre og opmuntre interessen ved at udstyre barnet med sit eget sæt børnebestik. Når barnet bruger gaffel, kniv eller ske, udvikler barnet sin motoriske formåen, ligesom barnet lærer at koncentrere sig om en opgave. Begge dele er vigtige kompetencer, som vil gøre tilværelsen lettere for barnet fremadrettet.

Vi har børnebestik fra de kendte brands

I vores store sortiment af børnebestik finder du blandt andet lækker service fra Done By Deer, Design Letters, KidsMe, Rice, Sebra og mange andre.

Ved du allerede hvilket mærke du søger bestik fra, kan du med fordel bruge filter-knappen øverst på siden, så du kan vælge udelukkende at få vist produkter fra dine foretrukne brands.

Kig dig gerne omkring!

Vi håber, at du kan lide vores side og har lyst til at tilbringe lidt tid her. Når du er færdig med at shoppe bestik til børn, kan du også tjekke vores store udvalg af hagesmække, potter, nusseklude, sutteflasker og stofbleer.

Pris
Størrelse
Størrelse
Størrelse
Størrelse
Størrelse
Køn
Brand
Scroll til toppen