Babytæppe

Herunder finder du vores store udvalg af babytæpper.

Viser alle 54 resultater

Massevis af babytæpper til de bedste priser

Et babytæppe kan være prikken over i’et i indretningen af børneværelset, ligesom det også tjener et praktisk formål at erhverve sig et sødt børnetæppe, da barnet kan putte sig med det. Du finder babytæpper i masser af variationer hos os, så uanset om du leder efter et mønstret, ensfarvet, stort eller lille babytæppe, kan du med ret stor sandsynlighed finde det i vores udvalg.

Og det der med ’de bedste priser’ – det ved vi udmærket godt er noget salgssnak, som alle forhandlere fortæller dig, men fordi vores side er lidt anderledes skruet sammen, er der rent faktisk noget om snakken. I tilfælde af at der er mere end én forhandler af det samme babytæppe, vil du få præsenteret samtlige forhandlere med aktuelle priser, så du selv kan vælge, om du vil gå efter den billigste pris, eller om du foretrækker at handle hos en bestemt forhandler af babyudstyr.

Brug et babytæppe i kravlegården eller i tremmesengen

Kun det bedste er godt nok til din lille guldklump, som selvfølgelig skal ligge ligeså blødt som prinsessen i eventyret med ærten og de mange madrasser.

At lege i en kravlegård kan godt være lidt hårdt for den lille krop, som også risikerer at fryse, hvis gulvet er koldt. Med et babytæppe kan du både afskærme barnet fra eventuel kulde, samtidig med at det kan ligge, kravle eller rulle blødt på det dejlige underlag.

En tremmeseng er som udgangspunkt udstyret med en blød madras, men det kan altid blive lidt blødere, lidt rarere og lidt hyggeligere i barnets seng, hvis du udstyrer det med et flot babytæppe, som samtidig kan give sengen et lidt mere personligt præg.  

Babytæpper fra kendte brands

Er du glad for mærkevarer, vil du formentligt glæde dig over vores udvalg, som blandt andet består af babytæpper fra Cam Cam, Done By Deer, Sebra, Liewood, Ferm Living og andre lækre brands.

Vil du nøjes med at se babytæpper fra dit favoritmærke, kan du bruge filterknappen øverst på siden.

Hvad står du ellers og mangler?

Det kan være en dyr fornøjelse at få børn, for man skal bruge meget grej og udstyr. Vi hjælper dig gerne med at finde frem til det du eventuelt står og mangler. Se for eksempel vores udvalg af suttesnore, juniorsengetøj, bestik, drikkedunke og fødselsdagstoge.

Pris
Størrelse
Størrelse
Størrelse
Størrelse
Størrelse
Køn
Brand
Scroll til toppen