Babysengetøj

Herunder finder du vores store udvalg af sengetøj til babyer.

Viser 1–100 af 196 resultater

Dette bør du overveje, når du skal købe babysengetøj

Det er naturligvis af højeste vigtighed, at størrelsen på sengetøjet passer til dyne og pude. Det er dog også værd at overveje, hvilket materiale sengetøjet skal være lavet af, da de mange typer af stof kan have forskellige egenskaber. Slutteligt skal sengetøjet selvfølgelig være flot og indbydende at se på, således det forhåbentligt kan opmuntre den lille guldklump til at gå frivilligt i seng om aftenen uden alt for meget brok og ballade.

Hvilken størrelse er babysengetøj

Sengetøj til baby måler 70×100 cm for dynen og omkring 40×45 for hovedpuden. Det er vigtigt at dit nye babysengetøj passer til størrelsen på dynen. Er sengetøjet for stort, risikerer du, at dynen rutsjer rundt i betrækket, hvilket kan være irriterende for både baby og forældre.

Det rigtige babysengetøj og den rigtige babydyne kan være afgørende for barnets søvn

Indtil barnet er omkring 2 år, har det svært ved selv at temperaturregulere kroppen, ligesom vi voksne gør helt automatisk. Området i hjernen som styrer den slags, er nemlig ikke færdigudviklet på små babyer, hvorfor det er nødvendigt, at forældre hjælper til optimale søvnforhold.

Den optimale temperatur i børneværelset når det er sengetid, er mellem 16 og 20 grader, hvilket du kan styre ved hjælp af termostaten i rummet. Temperaturen under dynen er dog lidt sværere at kontrollere, men vælger du eksempelvis et åndbart babysengetøj og en babydyne med temperaturregulerende fyld, kan du hjælpe barnet godt på vej til en behagelig og søvndyssende temperatur under lagnerne.

Babysengetøj i flere farver og mønstre

Vi er stolte af vores store udvalg af babysengetøj her hos Babyhelp. Du finder sengetøj i et utal af farver, ligesom du finder massevis af sengetøj til baby med og uden mønstre og motiver.

Vi har desuden flere kendte mærker i vores sortiment, så du kan finde sengetøj fra dine favoritbrands. Vi har blandt andet babysengetøj fra Cam Cam, Done By Deer, Filibabba, MarMar, Sebra, Snurk og mange flere.

Ved du allerede hvilket mærke, du er på jagt efter, kan du trykke på filterknappen lidt længere oppe på siden, hvorefter du kan vælge kun at få vist de mærker, du er interesseret i.

Ellers andet?

Vi tør godt vove den påstand, at vi har mere eller mindre alt det, som du skal bruge til baby. Se fx vores udvalg af stofbleer, potter, madkasser, babytæpper og nusseklude.

Pris
Størrelse
Størrelse
Størrelse
Størrelse
Størrelse
Køn
Brand
Scroll til toppen