Softshell

Kæmpestort udvalg af softshell-tøj til børn! Vi har samlet en masse vindtæt tøj til børn fra et utal af forskellige forhandlere. Vores særlige opsætning gør, at vi kan vise dig de bedste priser på alt tøjet. Klik på billedet af produktet, du er interesseret i, og få vist samtlige aktuelle priser lige nu.

Viser 1–100 af 128 resultater

Stort udvalg af softshell til børn

Du har måske allerede bemærket, at vi tilbyder et stort udvalg af softshell til børn. Årsagen til at vi har så stort et sortiment, er ikke at vi har en kæmpe lagerbygning til rådighed, som vi har fyldt op med børnetøj – tværtimod.

Vores side fungerer nemlig på den måde, at der automatisk bliver indhentet produkter og aktuelle priser fra flere af de store danske forhandlere af børnetøj. I praksis betyder det, at du slipper for at navigere rundt på 17 forskellige online butikker i håb om at finde det rigtige tøj. I stedet kan du lede på adskillige sider på én gang, ved at bruge Babyhelp. Vi synes det er hamrende smart og tvivler ikke på, at du vil være enig, hvis du giver os en chance.

Softshell er perfekt til aktive børn

Softshell er et populært valg til aktive børn, som skal have god bevægelsesfrihed, samtidig med at de bliver holdt varme når der er køligt i vejret. Du undgår også et alt for svedigt barn, da der er fremragende åndbarhed i softshell jakker.

Softshell tøj er vindtæt og vandafvisende, men ikke vandtæt. Du kan altså ikke forvente, at dit barn forbliver tørt, hvis det har softshell på i kraftigt regnvejr. En lille byge vil det mest softshell til børn dog sagtens kunne modstå.

Den manglende vandtæthed er typisk et resultat af, at denne type tøj er væsentligt mere åndbart end eksempelvis en flyverdragt eller en tyk vinterjakke, hvilket gør softshell til ideel påklædning til aktive børn, som bevæger sig meget og derfor risikerer at svede.

Softshell fra flere af de populære brands

Her på siden vil du finde softshell til børn fra populære mærker som En Fant. Wheat, Color Kids, Hummel og Mikk-Line.

Du kan sortere blandt de mange brands, ved at trykke på filter-knappen øverst på siden.

Skal du bruge andet børnetøj?

Det er ikke kun softshell til børn vi hjælper dig med at finde, for vi giver også hjertens gerne en hånd med i din jagt på halsedisser, vinterstøvler til børn, regntøj, vinterjakker og meget mere.

 

Pris
Størrelse
Størrelse
Størrelse
Størrelse
Størrelse
Køn
Brand
Scroll til toppen