Slips til børn

Stort udvalg af slips til børn! Vi har samlet børneslips fra et utal af forskellige forhandlere. Denne opsætning gør, at vi kan vise dig de bedste priser på de enkelte slips. Klik på billedet af produktet og få vist samtlige aktuelle priser lige nu.

Viser alle 17 resultater

Masser af flotte slips til børn

Et flot og stilfuldt slips er ikke kun noget, der er forbeholdt voksne forretningsmænd i jakkesæt.  En nuttet lille dreng kan sagtens blive endnu mere nuttet med et sødt lille slips om halsen, når lejligheden indbyder til ekstra fin påklædning.

Her hos Babyhelp finder du et stort udvalg af slips til børn. Du vil finde slips i flere forskellige farver, længder, mønstre og materialer, ligesom der er børneslips i flere forskellige prisklasser.

Altid den bedste pris på børneslips

Vores side er sat således op, at der automatisk bliver indhentet produkter og priser på tværs af flere af de store danske forhandlere af børnetøj på nettet. Det betyder, at du får et overblik over udvalget af slips til børn, samtidig med at du kan finde den bedste pris på det pågældende slips.

Er der flere forhandlere af samme børneslips, kan du se dem på en liste, hvis du trykker på billedet af slipset.

Slips til børn fra flere populære mærker

Uanset om din lille guldklump er et mærkedyr, eller om navnet på slipset er fuldstændigt ligegyldigt, vil du kunne finde et lækkert slips her på siden.

Vi kan blandt andet vise dig slips fra kendte brands som Ralph Lauren, BOSS, Dolce & Gabbana og Armani.

Du finder dog også adskillige slips fra mindre kendte og væsentligt billigere producenter.

Var der andet?

Vi vil meget gerne være det sted du går hen, så snart du planlægger at købe børnetøj på nettet. Derfor har vi gjort et stort nummer ud af at tilbyde børnetøj indenfor så mange kategorier som muligt, så du kan finde mere eller mindre alt her hos os.

Du finder blandt andet også jakkesæt til børn, skjorter til børn, butterflies til børn, cardigans og veste.

Pris
Størrelse
Størrelse
Størrelse
Størrelse
Størrelse
Køn
Brand
Scroll til toppen