Køredragter

Stort udvalg af køredragter til børn af allerhøjeste kvalitet. Få den børnekøredragt, du forelsker dig i, så billigt som muligt med vores prissammenligning. Klik blot på billedet af det produkt, du forelsker dig i – herefter præsenteres du for samtlige aktuelle priser.

Viser 1–100 af 120 resultater

Stort udvalg af lækre køredragter til børn

En køredragt er nem og praktisk at bruge i det daglige, når baby skal ud og have en lur i barnevognen eller I skal køre en tur i bilen på en kølig dag. Køredragten er nem at iklæde barnet, da den blot trækkes udover barnets almindelige tøj, hvorefter den værste kulde holdes væk fra den lille sarte krop.

Her på siden finder du et stort udvalg af køredragter fra flere forskellige mærker i forskellige størrelser, farver, materialer og styles.

Forelsker du dig i en bestemt køredragt til børn, kan du være sikker på at få den til den bedste pris, da vores system automatisk indhenter priser fra forhandlere på nettet og viser dig den bedste. Er der mere end én forhandler af køredragten, kan du trykke på billedet og se en liste med forhandlerne og de aktuelle priser på de respektive sider.

Filtrer din søgning

Du har måske allerede en idé om hvad dit budget er, hvilken størrelse køredragten skal være eller måske hvilket mærke du foretrækker. Uanset hvad kan du let finde frem til den helt rigtige køredragt ved at bruge filterfunktionen, som du finder øverst på siden.

Køredragter til børn fra populære brands

I vores store sortiment finder du blandt andet lækre køredragter fra mærker som Joha, Mikk-Line, Reima, Småfolk, Soft Gallery, Pippi og Konges Sløjd.

Som nævnt tidligere kan du let filtrere og få vist køredragter fra lige nøjagtigt det mærke du foretrækker.

Vi har meget, meget mere børnetøj til dig

Hvis du mangler andet børnetøj, kan du med garanti finde det hele her hos os, hvor vi også har fleece til børn, flyverdragter, buksedragter, badekåber til børn, børnecykelhjelme og caps til børn.

Vil du se de mange produktkategorier vi tilbyder produkter indenfor, kan du trykke her og blive ledt videre til vores oversigt over børnetøj.

Pris
Størrelse
Størrelse
Størrelse
Størrelse
Størrelse
Køn
Brand
Scroll til toppen