Handsker & luffer

Stort udvalg af hansker & luffer til børn af allerhøjeste kvalitet. Få det børnehandsker/-luffer, du forelsker dig i, så billigt som muligt med vores prissammenligning. Klik blot på billedet af det produkt, du forelsker dig i – herefter præsenteres du for samtlige aktuelle priser.

Viser 1–100 af 267 resultater

Stort udvalg af handsker og luffer til børn

Her ovenfor finder du vores samlede udvalg af handsker og luffer til børn – og det er stort. Det spænder vidt og bredt, og der ses stor variation, hvad angår farve, brand og størrelse, hvilket ingenlunde er tilfældigt. Hos Babyhelp vil vi nemlig være for alle, og hvis man skal være det, mener vi, at man må have et stort og varieret udvalg. 

Et par gode handsker er uundværlige, når kulden rammer. Hvis man fryser sine fingre, er man på den, og man føler, at ens fingre snart falder af. 

Vi har vist alle sammen prøvet at komme af sted uden vanter på en ultra kold vinterdag. Der går ikke mange minutter før, at ens hænder og fingre smerter, og desto længere tid man befinder sig ude i kulden, desto værre bliver smerten. Med et par gode luffer slipper man for at fryse hænderne – så langt, så godt!

Et par gode handsker klarer dog ikke opgaven, at give en varmen, helt alene. Handskerne skal allerhelst have lidt assistance fra en hue, fornuftigt overtøj og et par gode vinterstøvler. Alt sammen noget, som du kan finde her hos Babyhelp. 

Du finder de fedeste brands hos os

Når det kommer til handsker og luffer, har vi alle fede brands repræsenteret på hylderne. En række af de brands, som du vil kunne støde på i vores shop, er følgende: Color Kids, Freds World, Peak Performance, Reima og Sofie Schnoor. 

Hvis du savner et brand i vores shop, så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os på [email protected], så undersøger vi, om vi ikke har mulighed for at tilføje handsker/luffer af dette brand til vores digitale varehylder. 

Leder du efter andet end børnehandsker?

Hvis du leder efter anden beklædning til dit barn end handsker/luffer, så kan du med statsgaranti finde, hvad du søger, hos os.

Vi har nemlig ALT inden for baby- og børnebeklædning.

Tjek blandt andet vores børnevinterstøvler, halsedisser, flyverdragter, vinterjakker eller køredragter

Pris
Størrelse
Størrelse
Størrelse
Størrelse
Størrelse
Køn
Brand
Scroll til toppen