Cykelhjelme

Stort udvalg af cykelhjelme til børn af allerhøjeste kvalitet. Få den børnecykelhjelm, du forelsker dig i, så billigt som muligt med vores prissammenligning. Klik blot på billedet af det produkt, du forelsker dig i – herefter præsenteres du for samtlige aktuelle priser.

Viser alle 56 resultater

Stort udvalg af sikkerhedsgodkendte cykelhjelme til børn

På vores side finder du et stort udvalg af sikkerhedsgodkendte cykelhjelme til børn i alle størrelser, smart design samt i moderigtige farver.

Med mærker som Stiga, Banwood, Trybike, SFR og mange flere garanterer vi, at du finder en cykelhjelm til netop dit barns unikke behov. Hvad enten der er tale om en tur på cyklen, løbecyklen, rulleskøjterne eller løbehjulet, skal vi tage vare på hovedet, når vi er på farten. Her er cykelhjelmen uundværlig, den kan spare dit barn for en tur på skadestuen og betyde forskellen mellem liv og død. Gør derfor cykelhjelmen til en god vane – helt fra børnene er små.

Sådan vælger du den rigtige cykelhjelm til dit barn

1. Sikkerhed, sikkerhed, sikkerhed

Når du står overfor valget om at finde den bedste cykelhjelm til dit barn, skal den først og fremmest være sikker og beskytte dit barn, hvis uheldet er ude.

Det skal du imidlertid ikke bekymre dig om, når du køber cykelhjelm gennem vores side. Her er alle cykelhjelme sikkerhedsgodkendte og certificerede og opfylder således EU’s krav til sikkerhed samt

Obs: Udskift dit barns cykelhjelm, hvis den er blevet tabt eller udsat for et hårdt stød, da det ellers kan svække hjelmens evne til at beskytte dit barn. 

  1. Komfort og pasform

En anden vigtig ting er komfort og pasform. Cykelhjelmen skal sidde godt på barnets hoved og være behagelig at have på. Huskereglen er, at der skal være plads til to fingre under hagen, når hjelmen er spændt.

Cykelhjelmen skal desuden være let at tage af og på, og hageremmene nemme at indstille, så dit barn hurtigt kan lære selv at bruge cykelhjelmen.

(Kilde: Rådet for sikker trafik)

  1. Design

Cykelhjelmens udseende og design er ikke ligegyldigt, når dit barn skal have ny cykelhjelm. Rigtigt motiv og farve kan være afgørende for, hvorvidt dit barn ønsker at bruge hjelmen. Heldigvis finder du her på siden et utal af cykelhjelme i forskellig farve og design! 

Ofte stillede spørgsmål: 

Hvordan måler jeg mit barns hovedstørrelse?

Mål hovedet, hvor det er tykkest. Dette er 2-3 centimeter over øjenbrynene og i en vandret linje rundt om hovedet.

Vær opmærksom på, at hjelmen hellere skal være et par centimeter for stor end for lille – den indvendige omkreds kan justeres.  

Hvornår må baby bruge cykelhjelm?

Dit barn må begynde at bruge cykelhjelm i 9-10 måneders alderen, når barnet kan sidde selv og har opnået tilstrækkelig styrke i ryg, nakke og hoved. (Kilde: Rådet for sikker trafik)

Pris
Størrelse
Størrelse
Størrelse
Størrelse
Størrelse
Køn
Brand
Scroll til toppen