Badetøj

Stort udvalg af badetøj til børn af allerhøjeste kvalitet. Få det børnebadetøj, du forelsker dig i, så billigt som muligt med vores prissammenligning. Klik blot på billedet af det produkt, du forelsker dig i – herefter præsenteres du for samtlige aktuelle priser.

Viser 1–100 af 1682 resultater

Stort udvalg af badetøj til piger og drenge

Ovenfor finder du vores samlede udvalg af badetøj til børn. Blandt vores udvalg er der både bikinier, badedragter og badeshorts. 

Som udgangspunkt præsenteres hele udvalget samlet, men du har mulighed for at filtrere produktvisningen, hvis du ønsker det. Hvis du for eksempel kun vil have vist badetøj til piger, kan dette lade sig gøre ved hjælp af ganske få klik. Brug blot filteret øverst på siden. 

Vi har sørget for at sammensætte et meget varieret produktudvalg, hvorfor du vil se stor variation inden for blandt andet æstetik, prisniveau og farver, når du tjekker vores badetøj til børn ud.

Denne store variation er ikke tilfældig. Den er tilsigtet og tilstræbt, fordi vi ønsker at være en webshop for alle. Hos Babyhelp skal der dels være badetøj til dem, der ønsker de dyre, populære brands, men også for dem, der er begrænset af lave budgetter, men som stadigvæk ønsker gode produkter. 

Vores opsætning her på Babyhelp er en smule atypisk. Når du ser noget badetøj i vores forretning, er det faktisk ikke noget, som vi har på lager. Det har vores samarbejdspartnere til gengæld, og de vil sørge for at sende det lynhurtigt, sæt du handler gennem vores shop. Derfor er der lige så hurtig levering hos os som i en almindelig webshop. 

Vores særlige opsætning tillader, at vi kan vise produkter for et utal af forskellige forhandlere på en og samme tid. Derfor finder du næppe nogen anden webshop, der har mere badetøj til børn, end vi har. Foruden at kunne vise et rigtig stort produktudvalg kan vi også vise absurd gode priser!

Dette hænger sammen med, at hvis flere af vores samarbejdspartnere sælger samme produkt, sørger vores system automatisk for udelukkende at vise den laveste pris på det givne produkt. 

Mange fede brands!

Hos os finder du de fedeste brands inden for børnebadetøj. I vores udvalg vil du blandt andet støde på følgende brands: Color Kids, Hummel, Reima og Småfolk. 

Leder du efter andet end børnebadetøj?

Hvis du leder efter anden beklædning til dit barn end badetøj, kan du stensikkert finde, hvad du søger, hos os.

Hos Babyhelp finder du nemlig mere eller mindre ALT, du kan forestille dig inden for baby- og børnebeklædning.

Tag eksempelvis et kig på vores børneflyverdragter, børnecardigans, børneveste, børnebadesko eller børnevinterstøvler

Pris
Størrelse
Størrelse
Størrelse
Størrelse
Størrelse
Køn
Brand
Scroll til toppen