Navnesutter – Se de bedste sutter med navn

Navnesutter guide cover

Hvis dit barn går i institution, er det en god idé med personlige navnesutter, som let kan genkendes af dig selv eller personalet i daginstitutionen. Navnesutter er desuden også lidt sødere end traditionelle sutter, da de bliver mere unikke, når der kommer navn på. Vi har udvalgt de bedst, som vi præsenterer for dig her på siden. 

De bedste navnesutter

I det følgende får du vores bud på de bedste navnesutter. Vi gennemgår navnesutter fra forskellige producenter og fortæller mere om, hvorfor de er værd at anbefale. 

Bemærk, at der i det følgende vil være en række affiliate-links, altså sponsorerede links.

Philips AVENT navnesutter

Philips er en af verdens største suttefabrikanter. Philips AVENT sutter er slidstærke kvalitetssutter med symmetriske og flade suttehoveder i silikone. Sutterne er testet og vurderet skånsomme mod gummer, tænder og gane, så munden kan udvikle sig, som den skal. 

Alle sutterne fra Philips AVENT har adskillige lufthuller, så barnets følsomme hud kan ånde, selvom sutten er i vejen. 

Philips AVENT - navnesutter

Bibs navnesutter

Bibs står bag en serie af danskproducerede sutter, som i øjeblikket er yderst populære. De mest kendte sutter fra Bibs er ‘colour’-serien, hvis udseende er helt klassisk. Disse sutter er af høj kvalitet og består af 100 % naturgummi. Navnet ‘colour’ kommer af, at du kan vælge sutten i et utal af farver.

Udover den klassiske sut som de fleste kender, har Bibs også skabt ‘Supreme’-serien. ‘Supreme’ er en serie af sutter, hvor fokus er lagt på barnets sundhed, så gane og gummer belastes mindst muligt. 

Bibs navnesutter

NUK sutter med navn

Sutter fra NUK er altid af høj kvalitet, ligesom de er fremstillet med barnets velbefindende for øje. Derfor kan du sagtens stikke sutten i munden på barnet med god samvittighed.

Selve suttedelen er udviklet til at mindske risikoen for komplikationer i munden. Da der er tale om en ‘ventilsut’, mindskes risikoen for suttebid. Når barnet bruger sutten, bliver luften automatisk presset ud, hvilket skåner gane og gummer. 

NUK sut med navn

mininor navnesutter

Den klassiske runde sut fra mininor er dansk design, når det er bedst. Sutterne er ikke blot fine at se på, de er også af rigtig lækker kvalitet – og så lever de naturligvis op til alle EU standarder, som sikrer, at sutten ikke indeholder skadelige stoffer. 

Navnet på sutten indgraveres ved hjælp af en UV laser, hvilket sikrer en fremragende holdbarhed. 

mininor navnesut

Nûby sut med navn

Amerikanske Nûby har produceret en serie af silikonesutter, som alle er fri for BPA, PVC og phthalat. Navnet i sutten indgraveres med en UV laser, hvorfor holdbarheden er helt i top. 

Nûby producerer udstyr til børn og babyer i flere produktkategorier og har mere end 40 års erfaring med udvikling af gode produkter til den kvalitetsbevidste køber. 

Maxibaby navnesut

Sutterne fra Maxibaby er ventilsutter, hvilket betyder, at luften bliver presset ud af sutten, når den er i brug. Dette bevirker, at suttebid forebygges, ligesom sutterne er mere skånsomme at bruge. 

Sutten er i silikone og er symmetrisk udformet for maksimal komfort i munden på barnet.

LOVI navnesut

Sutteproducenten LOVI står bag en serie af sutter, som dels er pæne at se på, og dels er gode for barnets mund. Fordi der er tale om en ventilsut, er sutten mere skånsom overfor tænder og gummer, ligesom risikoen for suttebid formindskes. 

LOVI Day & Night sutter er selvlysende, så du altid kan finde barnets tabte sut – også selvom der er helt mørkt i lokalet. 

Vær gerne kreativ med teksten

Nu kaldes det godt nok for en ‘navnesut’, men det betyder ikke, at du nødvendigvis skal skrive barnets navn på sutten. Det handler mest af alt om at gøre sutten unik og personlig, hvilket også kan klares med en lidt mere kreativ tilgang. 

Istedet for barnets navn kan du fx skrive: 

  • Storebror/storesøster
  • Fars pige / mors dreng
  • Fjernes på eget ansvar
  • Sssh… jeg sover!
  • Lyddæmperen
  • Mor + far = mig
Scroll til toppen