Gravidetspude – Se de bedste graviditetspuder her

Graviditetspude guide cover

I det følgende vil vi præsentere dig for vores bud på de 5 bedste graviditetspuder. Listen tager udgangspunkt i brugeranmeldelser og tests udført af andre. Ved pude til gravide finder du vores automatiske prissammenligner, som selv sørger for at indhente de bedste priser, så du ikke kommer til at betale for meget. 

De 5 bedste graviditetspuder

Oversigten over de bedste graviditetspuder er i vilkårlig rækkefølge. Hver graviditetspude er ledsaget af en letforståelig produktbeskrivelse. Ligeledes præsenterer vi dig for forhandlernes aktuelle priser på de enkelte puder.

I det følgende vil der optræde affiliate-links. 

BBhugme graviditetspude

Derfor anbefaler vi denne

Bbhugme - Graviditetspude
Forhandler Totalpris Læs mere
-0,02 DKK Besøg butikken
999,00 DKK Besøg butikken
999,00 DKK Besøg butikken
1.179,00 DKK Besøg butikken

Udviklet af professionelle

Du er garanteret bedre søvn, hvis du vælger BBhugme, som er skabt i samarbejde med kiropraktorer, som ved en ting eller to om korrekt kropsholdning. 

Graviditetspuden fra BBhugme er blød og behagelig, samtidig med at den yder den nødvendige støtte til den gravide krop. Resultatet er en bedre nattesøvn, en mere udhvilet mor og dermed en bedre dagligdag uden ømme muskler og led. 

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er faktisk ikke helt forkert, at kalde en graviditetspude for magisk. 

For gravide med dårlig nattesøvn og hang til ondt i kroppen, er graviditetspude et must-have!

Kan bruges som ammepude

Det er ikke kun når barnet ligger inde i maven, at den lækre bløde pude tjener et formål, for også når barnet er kommet til verden og skal have mad, kan mors trætte krop blive aflastet en smule. 

Den smarte graviditetspude kan uden problemer bruges som en stor og lækker ammepude, så mor kan slappe af i skuldre, arme, nakke og ryg, når hun ammer den lille ny. 

Der medfølger en praktisk rejsetaske

Når først du har tilbragt en nat med BBhugme, kan du med ret stor sikkerhed ikke undvære den igen. Derfor er det smart, at der medfølger en rejsetaske, hvor du let kan opbevare, så du kan have den med dig, når du skal sove ude. 

Komfort i særklasse

Når du nu skal ligge og omfavne puden i så mange timer hver eneste nat, er det ikke uvæsentligt, at den er rar at holde om. BBhugme indeholder særligt fyld, som gør at det føles som at holde om en sky, når du ligger og drømmer i sengen. 

Fyldet består af meget små krøyerkugler, som gør graviditetspuden særlig blød og dejlig at holde om.

Det siger brugerne:

Kilde: Jollyroom.dk & Mamamilla.dk

Annemette C.
5/5

“DEN ER VIRKELIG ALLE PENGENE VÆRD!

Var lidt tøvende, da jeg syntes det var mange penge, men har ikke fortrudt købet af bbhugme et eneste sekund – jeg bruger den både når jeg sover og når jeg bare sidder i sofaen for lidt ekstra støtte – selv min kæreste synes den er god at ligge med som hovedpude – synes virkelig at det er en god investering :-)”

Zebina
5/5

“Helt fantastisk behagelig. En hver gravid kvindes drøm ift. støtte, når maven bliver tung. Den er virkelig pengene værd, selvom den ligger i den dyre ende.”

Doomoo graviditetspude

Derfor anbefaler vi denne

Forhandler Totalpris Læs mere
560,15 DKK Besøg butikken
668,00 DKK Besøg butikken
678,00 DKK Besøg butikken
729,95 DKK Besøg butikken

Behagelig nattesøvn til den gravide

En god nattesøvn er altafgørende for humøret og ens formåen i løbet af dagen. Får man ikke sovet nok, vil de fleste hænge med mulen og underpræstere på arbejdet. Det bør derfor stå øverst på de flestes liste, at gøre nattesøvnen så god som overhovedet muligt. 

Som gravid ender man med at slæbe rundt på lidt af en dunk (undskyld, men det gør man altså…), hvilket ikke nødvendigvis er super behageligt. 

Særligt når det er godnat-tid, kan maven komme i vejen og forstyrre skønhedssøvnen, fordi hofterne og ryggen belastes.  

Doomoo amme- og graviditetspude

Løsningen er en graviditetspude, som kan støtte den tunge mave og dermed give den kommende mor nattesøvnen tilbage, uden hun behøver vågne op med ondt i samtlige muskler og led i kroppen. 

Amme-, ligge- og graviditetspude i én

Du får noget for dine penge, hvis du vælger puden fra Doomoo, som kan bruges til adskillige formål.

Først og fremmest er den tiltænkt som graviditetspude, som den gravide kommende mor kan putte med og få støtte fra.

Derudover kan puden også bruges som liggepude til baby, så du har et sikkert og blødt sted, hvor baby kan ligge lidt for sig selv og hygge. 

Slutteligt kan Doomoo-puden bruges som ammepude, så den ammende kan få aflastet kroppen og i stedet lade puden bære vægten fra barnet. 

Chicco Boppy Total Body

Derfor anbefaler vi denne

Chicco Graviditetspude
Forhandler Totalpris Læs mere
-0,02 DKK Besøg butikken
560,00 DKK Besøg butikken
649,95 DKK Besøg butikken
668,00 DKK Besøg butikken
899,00 DKK Besøg butikken

Tredelt design giver støtte til hele kroppen

Det ser lidt mærkværdig ud, når man ser på Chicco graviditetspuden første gang, men der er i dén grad et formål med den anderledes udformning. 

Det særlige design er tredelt, hvilket betyder at du kan bruge puden på den måde, som giver dig mest støtte. Afhængigt af hvor i kroppen du bliver træt eller øm, kan du benytte puden til støtte af:

  • Hoved- og hals
  • Mave- og ryg
  • Hofte-, ben- og ankel

Du kan naturligvis også bare prøve dig frem og ligge dig til rette på den måde, som føles mest rigtig for dig.

Udviklet i samarbejde med fysioterapeuter

Du kan være helt sikker på, at graviditetspuden fra Chicco giver dig perfekt og optimal støtte. Den er nemlig udviklet i samarbejde med fysioterapeuter, som har bidraget med deres ekspertviden. Resultatet er en graviditetspude, som (næsten) får dig til at glemme, at du er gravid. 

Fossflakes Comfort-U

Derfor anbefaler vi denne

Fossflakes Comfort-U
Forhandler Totalpris Læs mere
-0,02 DKK Besøg butikken
1.798,00 DKK Besøg butikken

Lækker at sove med

Det vigtigste ved en graviditetspude er, at den er dejlig og behagelig at sove med. Og på lige nøjagtigt dén parameter leverer Fossflakes Comfort-U, hvis fyld består af Fossflakes og polyesterkuglefibre. 

Kombinationen af de to gør, at du får en super lækker pude, som er både blød og behagelig, men som samtidig også er spændstig, så du ikke går på kompromis med støtten. 

Næsten 4 meter lang

Fossflakes Comfort-U er den længste pude på vores liste. Den 380 cm lange graviditetspude kan derfor vikles helt rundt om dig, så den omkranser og giver tryghed, samtidig med at den støtter den trætte og ømme gravide krop. 

Medfølgende jersey betræk

Det er ingen nem opgave, at skulle finde et betræk som passer til en næsten 4 m lang pølse, så Fossflakes har valgt at inkludere et lækkert blødt jersey betræk i pakken, så du slipper for at skulle ud at finde det selv. 

Betrækket er blødt, strækbart og nemt at få på.

Det siger brugerne:

Kilde: Mamamilla.dk

Tinne K
5/5

“FANTASTISK SØVN

Jeg købte puden mod slutningen af min 2. graviditet – fortryder bittert at jeg ikke købte den i starten af min første graviditet. Det er en helt fantastisk pude at sove med – selv min kæreste sover med den hvis han tager en lur i løbet af dagen. Jeg kan kun anbefale at købe den.”

Susanne D
5/5

“GRAVIDITETSPUDE – GODT KØB

Jeg vil anbefale denne graviditetspude til alle gravide med smerter i ryggen/lænden/iskiasnerven – eller som bare gerne vil sove bedre – specielt i den sidste tid inden fødslen. Den giver god støtte og kan desuden bruges om dagen også som ekstra støtte i sofaen. Jeg forventer også, at den kan bruges efter fødslen som ammepude.”

Chicco – Billig graviditetspude

Derfor anbefaler vi denne

Chicco støttepude til gravide
Forhandler Totalpris Læs mere
140,00 DKK Besøg butikken
668,00 DKK Besøg butikken

Støtte til den gravide mave

Det er tungt og hårdt at slæbe rundt på en baby i maven. Særligt hen imod slutningen af graviditeten kan det være decideret forstyrrende, at man skal rende rundt med så mange ekstra kilo på kroppen. 

I nogle tilfælde kan bulen på maven være så forstyrrende, at det går udover søvnen, hvilket ikke er holdbart i længden.

En løsning på dårlig nattesøvn som gravid, kan dog være at investere i en støttepude. Støttepuden fra Chicco, som vi anbefaler her, er lille og blød, nem at bruge og så koster den ikke alverden, hvilket gør den til et fornuftigt og sikkert valg.

Tag den med på farten

Den lille størrelse på støttepuden gør, at den er nem at pakke i rygsækken eller weekendtasken, når du skal overnatte ude. Selvom du ikke skal sove i egen seng, behøver du altså ikke gå på kompromis med komforten, fordi den lille pude altid kan komme med dig. 

Vil du se flere graviditetspuder?

Vi har valgt at fremhæve en håndfuld graviditetspuder, som vi mener, er de bedste på markedet lige nu. Faldt de ikke i din smag, kan du heldigvis finde mange flere på nettet – så opgiv ikke din søgning! 

Du kan se mange flere lækre graviditetspuder ved at trykke på knappen nedenfor.

Guide til køb af graviditetspude

Det vigtigste at være opmærksom på når man skal købe en graviditetspude, er størrelsen og komforten. Førstnævnte kan man som regel læse sig frem til, imens sidstnævnte kan være lidt sværere at vurdere over internettet. I nogle tilfælde kan du måske besøge en butik i nærheden af hvor du bor, hvor du kan mærke puden, men ofte kan det ikke lade sig gøre, fordi puderne kun sælges online.

Vi kan garantere, at du ikke bliver skuffet over komforten på en eneste af ovenstående anbefalinger, hvorfor du trygt kan bestille din favorit, uden du nødvendigvis behøver teste den først. 

Hvad er en graviditetspude?

En graviditetspude er først og fremmest tiltænkt som en hjælp til den gravide kvinde, som døjer med smerte i kroppen i forbindelse med den voksende mave. Alting bliver en tand mere besværligt, når man render rundt med en stor og tung bule på maven og selv noget så simpelt som at sove i en seng, kan pludseligt blive mere komplekst en før. 

Nogle kvinder oplever, at de vågner op i løbet af natten, fordi de ikke kan ligge ordentligt, eller fordi de får ømme muskler og led. En forstyrret nattesøvn medfører ikke noget godt og bør derfor undgås.

Med en graviditetspude at holde om og støtte sig til i sengen, oplever de fleste kvinder, at søvnen bliver markant bedre, ligesom de undgår at vågne op med en krop som er øm og udmattet. 

En graviditetspude kan desuden også bruge som ammepude, som en form for babynest eller som liggepude til baby. 

Flere mødre og fædre fortæller desuden, at de stadig bruger deres puder, selvom graviditeten er overstået forlængst. Den er lækker, behagelig og rar at ligge med, fortæller de.

Hvornår bruger man en graviditetspude?

Det vil typisk være i den sidste halvdel af graviditeten, hvor maven er så stor og tung, at den begynder at være forstyrrende og behovet for en graviditetspude derfor opstår. 

Der er dog også mange kvinder som synes det er hyggeligt og behageligt at ligge og kramme med puden, så den kan sagtens bruges langt tidligere – endda også selvom du ikke længere er gravid. 

Find en masse yderligere spændende produktguides på Babyhelp

Husk på, at vi ikke blot har skrevet en udførlig produktguide om børnegokarts her på Babyhelp. Hos os finder du nemlig produktguides til stort set ethvert baby- og børneprodukt.

Find blandt andet produktguides til følgende produkter: Rutsjebaner, slyngevugger, legegulve, navnemærker, børnelamper og pusletasker.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen